guppet verkligen tryckte sej in mellan mina fylliga skinkor
Heeeeeeeeej,
anlände precis hem från Mjölby, ja staden där man tillverkade mjölet, och ja där johan palm håller till. Mjölby är faktiskt en fin stad!
Tog med mej min kära lilla pojkvän Max som fick åka längdskidor för första gången idag! Det gick ju bra, om man bortser från hans små ramlanden (heter det så?!). Mja, okej, jag ramlade ju också hallå… Precis i slutet där fanns det två gupp och bredvid dom fanns de en skylt med nåt i stil med ”KNATTEBACKEN” som i alla fall betydde KOM OCH LEK PÅ DETTA LÄTTA STÄLLE ANPASSAT FÖR BARN. Så jag tog fart som bara den (självkänslan strålade om mej) och siktade mot guppet, meeen ramlade och dedär guppet verkligen tryckte sej in mellan mina fylliga skinkor och nådde det sköra, lilla benet där (tror det kallas svanskotan). Min lilla fina kota gör fortfarande ont.
Men jag tröstade mej med en riktigt god tobleroneparfait (kan även kallas kaloribomb) som vi bakade! (som även serverades på Idas 18-årsfest) MUMS SÄGER JAG BARA! Jag måste nästan lägga ut receptet här…

125 g Toblerone
3 äggulor
½ dl socker
2½ dl vispgrädde
50 g blockchoklad (hackad)
Smält Toblerone i vattenbad eller i mikron. Vispa äggulor och socker tjockt och pösigt. Vispa grädden hårt, blanda med äggvispet. Rör ner ca 1/3 del av det vispade, lite i taget i den smälta chokladen, Rör till en jämn massa. Häll sedan i resten av det vispade och rör om. Blanda slutligen ner den hackade blockchokladen.
Häll allt i en plastfolieklädd form ca 1 liter, eller i skålar (glas). Frys i minst 4 timmar. Skär upp, eller ställ fram. Serveras gärna med kiwi till eller några andra bär/ frukter.
PS: Jag vet att min rubrik låter mysko... Men intressant, visst?!!1++ 8D8D8DD
HEJDÅ!
anlände precis hem från Mjölby, ja staden där man tillverkade mjölet, och ja där johan palm håller till. Mjölby är faktiskt en fin stad!
Tog med mej min kära lilla pojkvän Max som fick åka längdskidor för första gången idag! Det gick ju bra, om man bortser från hans små ramlanden (heter det så?!). Mja, okej, jag ramlade ju också hallå… Precis i slutet där fanns det två gupp och bredvid dom fanns de en skylt med nåt i stil med ”KNATTEBACKEN” som i alla fall betydde KOM OCH LEK PÅ DETTA LÄTTA STÄLLE ANPASSAT FÖR BARN. Så jag tog fart som bara den (självkänslan strålade om mej) och siktade mot guppet, meeen ramlade och dedär guppet verkligen tryckte sej in mellan mina fylliga skinkor och nådde det sköra, lilla benet där (tror det kallas svanskotan). Min lilla fina kota gör fortfarande ont.
Men jag tröstade mej med en riktigt god tobleroneparfait (kan även kallas kaloribomb) som vi bakade! (som även serverades på Idas 18-årsfest) MUMS SÄGER JAG BARA! Jag måste nästan lägga ut receptet här…

125 g Toblerone
3 äggulor
½ dl socker
2½ dl vispgrädde
50 g blockchoklad (hackad)
Smält Toblerone i vattenbad eller i mikron. Vispa äggulor och socker tjockt och pösigt. Vispa grädden hårt, blanda med äggvispet. Rör ner ca 1/3 del av det vispade, lite i taget i den smälta chokladen, Rör till en jämn massa. Häll sedan i resten av det vispade och rör om. Blanda slutligen ner den hackade blockchokladen.
Häll allt i en plastfolieklädd form ca 1 liter, eller i skålar (glas). Frys i minst 4 timmar. Skär upp, eller ställ fram. Serveras gärna med kiwi till eller några andra bär/ frukter.
PS: Jag vet att min rubrik låter mysko... Men intressant, visst?!!1++ 8D8D8DD
HEJDÅ!
Kommentarer
Trackback